Terug

Leden Fanclub

Hieronder staan alle leden van de Davy Pröpper Fanclub.

Ook (gratis) lid worden? Stuur een mail naar info@davypropperfanclub.nl met je naam, geboortejaar, woonplaats en de reden waarom je fan bent van Davy. Je wordt dan hieronder vermeld als officieel lid van de Davy Pröpper Fanclub!


Naam Geboortejaar Woonplaats Waarom fan van Davy?
25. Sabine VDZ 1986 Arnhem Erg goede, slimme, bedeesde voetballer, die van mijn clubbie komt!
24. Marjo 1959 Arnhem Omdat Davy als kleuter al veel voetbalde op het schoolplein en ik hem een mooie carrière gun.
23. Harm Pröpper 1959 Oegstgeest Wij volgen Davy thuis allemaal omdat we familie zijn. Je hoort de naam erg weinig en dus valt het op. De Pröpper’s stammen allemaal af van mijn opa Harry en zijn broers. Mijn vader en Davy’s opa zijn neven.
22. Lian Oomen 1961 Arnhem Davy heeft samen met mijn zoon Peter gespeeld en dan is het leuk om te zien hoe ver iemand het kan schoppen in de sport. Het broertje van Davy speelt nu weer samen met met mijn andere zoon Tom in het elftal. Het leuke van Davy vindt ik ook dat hij zich nog regelmatig bij VDZ laat zien gewoon een voetbal liefhebber langs de lijn.
21. Ilse van Lochem 1992 Arnhem Omdat ik zelf oud VDZ speler ben, maar nog wel VDZ kom bijstaan bij wedstrijden. In zijn jaren bij VDZ heb ik hem in actie gezien in het team van mijn broer. En natuurlijk omdat hij een geweldige familie heeft!
20. André Westen 1950 Arnhem Op de eerste plaats ik vind het een genot om Davy te zien voetballen, een zeer talentvolle voetballer, die door John van de Brom wel op waarde wordt geschat en ondanks zijn jeugdige leeftijd al voorop in de strijd gaat, met veel inzet en techniek. Hopelijk kunnen we nog een flinke tijd van hem genieten als Vitessenaar. Ben een groot aantal jaren Vitesse supporter / seizoenkaarthouder “op de Oost”. Ten tweede een echte Ernummer die bij VDZ is opgegroeid en daar nog regelmatig te zien is, en uiteraard als VDZ-er en vader van Jeroen en Frank.
19. Scotty 1987 Velp-Zuid davy propper is een echte ernhemmer en pas gewoon bij vitesse niet weg gaan davy gewoon lekker blijven de mooie jaren met vitesse komen er aan
18. Ties 1981 Arnhem Naast het feit dat Davy erg talentvol is, lijkt het een jongen die altijd voorop wil gaan in de strijd. Hij komt heel nuchter en verstandig over. Bij het invullen van mijn Profcoach elftal is hij voor mij de enige die er met zekerheid in komt! Het rijtje Cocu, Diarra en Makaay dat hieronder staat zou inderdaad erg mooi zijn! beetje vroeg, maar hopen dat hij wel aan het einde van zijn carriere af komt bouwen in Arnhem!
17. Rob Dijkers 1951 Arnhem Ik vind Davy een fantastische "Arnhemse" voetballer. Doet mij een beetje denken aan Stijn Schaars. Dit talent moeten we koesteren bij Vitesse. Ik hoop, dat hij nog heel lang bij Vitesse blijft.
16. Ralph Decker 1962 Arnhem Ik ben fan omdat ik hem ken als ex VDZ-er. Ik vind het prachtig als een echte Arnhemmer bij Vitesse speelt. Hij heeft de potentie om door te groeien tot het niveau van Nederlands international. Ondanks dat is hij in tegenstelling tot andere spelers altijd bescheiden en benaderbaar gebleven, zonder enige kapsones.
15. Michael Weis 1979 Arnhem Davy is een mooie talentvolle voetballer uit eigen jeugd en streek. Hij verdient alle support die mogelijk is vanuit de supporters in de komende jaren. Uiteraard hoop ik dat we nog vele jaren kunnen genieten van hem bij Vitesse, maar waarschijnlijk zal een jongen die zo talentvol is over een 1 á 2 seizoenen wel weggekocht worden. Een ding is zeker, hij gaat een grote toekomst tegemoet. Misschien past hij straks zelfs wel in het rijtje Cocu, Diarra, Makaay.
14. Luuk Meijer 1994 Steenderen Ik vind het mooi dat ze zoiets maken voor een jonge jongen als davy propper het is natuurlijk goed voor het zelfvertrouwen en het is ook fijn voor van davy dat ze hun eigen zegje over davy op ZIJN website goed idee makers en succes.
13. Peter Boerkamp 1972 Arnhem Een echt Vitesse Fan ruim 22 jaar en vind Davy Pröpper gewoon een goede speler.
12. Robbert Rutten 1971 Arnhem Davy is ondanks dat hij goed kan voetballen en daardoor prof is geworden toch een hele gewone jongen uit Arnhem gebleven. Verder zie je hem regelmatig bij zijn club VDZ om zijn broertje in de C1 aan te moedigen. Je kan altijd een praatje met hem maken. Jongen ga zo door dan kunnen we nog lang van de voetbalkunsten genieten.
11. Roos Brouwer 1984 Apeldoorn Davy is een topper! Een speler waar je met veel plezier naar kijkt!
10. Ad Heinen 1957 Arnhem Ik ben fan van Davy omdat hij, ondanks zijn (potentiële) kwaliteiten om internationaal door te breken gewoon lekker zijn broertje Mike bij VDZ komt aanmoedigen. M.a.w. geen overdreven pretenties, maar wel capaciteiten om bij Real Madrid in de selctie te komen. Kunnen we trouwens gelijk een nieuw clubhuis bouwen, maar dat terzijde.
9. Helma van den Berg 1966 Beneden-Leeuwen Davy is een mooie, talentvolle voetballer die ontzettend scherpe passes kan geven en een goed spelinzicht heeft. Hij kan heel ver komen, daar ben ik van overtuigd. Ik waardeer Davy niet alleen om zijn geweldige voetbalprestaties maar ook heel erg als persoon. Ik ken hem al vanaf zijn geboorte en ik ben er trots op zijn peettante te mogen zijn.
8. Olaf Verweij 1999 Arnhem Hij is de beste voetballer van vitesse. En ik was al fan van hem toen hij bij vitesse kwam. en ik zit ook bij zijn oude club vdz en heb hem ook al een keer gezien en ben vanaf hij in de selectie zit alles van hem blijven volgen
7. Ria Janssen 1963 Winssen Hij heeft talent en is een mooie voetballer om naar te kijken ! Nu weer gescoord bij Jong Oranje ! Moet veel meer kansen krijgen om te spelen (andere club misschien ??)... want als hij speelt, maakt hij het spel met z’n mooie passes en openingen ! Toevallig ben ik ook nog z’n tante...
6. Erik Hendriks 1991 Apeldoorn ik ben fan van Davy omdat ik hem als speler erg bewonder. Hij is een speler die kort kan wegdraaien van zijn directe tegenstander en daarna het overzicht heeft om de aanval verder op te zetten of om een goal te maken (zoals tegen SC Heerenveen).
5. Peter Seinen 1963 Arnhem Samen met Van Ginkel vormt Davy het beste koppel bij Vitesse. Als Vitesse zijn kwaliteiten niet goed weet in te schatten, mag hij, van mij als geboren en getogen Fries, ook wel naar Heerenveen gaan.
4. Julian Schelfhout 1993 Westervoort Sinds 20 mei 2009 eigenaar van Davy Pröpper Fan-Hyve. Vanaf dat Davy in Vitesse A1 speelt volg ik hem.
3. Roel van der Leij 1944 Arnhem Ik heb Davy op zien groeien en bloeien bij VDZ. Een geweldige voetballer die m.i. nog meer kan dan hij nu laat zien.
2. Herman Gores 1961 Arnhem Ik ben een seizoenskaarthouder die zich sterk maakt voor 'Ernems' talent in Vitesse. Davy heeft iets weg van Cruyff: fantastische schijnbewegingen, goede trap, pass en inzicht. En omdat zijn broertje bij mijn zoon Tijmen speelt.
1. Jeroen Westen 1982 Arnhem Davy is een goeie, talentvolle voetballer met een heerlijke steekpass. Als lid van VDZ moet je gewoon fan van hem zijn!


Terug